Grepolis

Online Παιχνίδι Στρατηγικής

Το Grepolis είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής και βασίζεται στην Ελληνική Μυθολογία


 Η εγγραφή είναι εύκολη και απλή, ενώ αν θέλουμε κάνουμε εγγραφή μέσω του facebook λογαριασμού που διατηρούμε και σε 2" είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το παιχνίδι.

Αν κοιτάξετε τον χάρτη του παιχνιδιού,θα δείτε ότι βρίσκεστε σε ένα νησί.Σε αυτό το νησί,δεν είστε μόνοι σας,υπάρχουν κι άλλες πόλεις που ανήκουν σε άλλους παίχτες αλλά και χωριά που ανήκουν στον υπολογιστή. Σε αυτά τα χωριά-φάρμες μπορείς να κάνεις επιθέσεις για να αυξήσεις τις πρώτες σου ύλες. Μπορείς να ζητήσεις πρώτες ύλες από τις περιοχές που έχεις κατακτήσει(στο ξεκίνημα έχεις ήδη μια τέτοια περιοχή) ή μπορείς να στείλεις στρατό και να πάρεις έτσι τις διπλάσιες ποσότητες πρώτων υλών,ωστόσο, μειώνεται η διάθεση του χωριού και ενδέχεται να εξεγερθούν οι αγρότες και να αμυνθούν.


Μπορείς να λατρέψεις ένα Θεό που θα επιλέξεις εσύ,κάθε ένας από τους θεούς, μπορεί να χρησιμοποιεί διαφορετικές θεϊκές δυνάμεις και να ζωντανεύει διαφορετικές μυθικές μονάδες.Σε κάθε επική μάχη ή ναυμαχία,θα τους έχεις στο πλευρό σου. Με λίγη επιδεξιότητα και με τη θέληση των θεών θα κατακτήσεις νέα νησιά, θα δημιουργήσεις μεγάλες συμμαχίες, θα αποκαλύψεις ασυνήθιστες εφευρέσεις και κατά τη διάρκεια της ηγεμονίας σου ο πολιτισμός θα γνωρίσει μεγάλη άνθιση ή και το αντίθετο! 

Στο ταξίδι σας προς τη δόξα και την τιμή, θα πρέπει επίσης μεριμνήσετε για τους θεούς του Ελληνικού Πάνθεον: Η χάρη του Δία, της Ήρα, της Αθηνάς ή του Ποσειδώνα θα αποφασίσει για τη νίκη ή την ήττα σας. 

Εγγραφείτε δωρεάν και ο Οδυσσέας θα σας καθοδηγήσει στα πρώτα σας βήματα. 


 1,7 εκ. παίκτες από πάνω από 150 χώρες έχουν ήδη συμμετάσχει στο παιχνίδι, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 15 γλώσσες.