World of Warships

World of Warships | Δωρεάν MMO Client Game


Πηγαίνετε πίσω στον 20ο αιώνα, βυθίστε τις εχθρικές αρμάδες με το επιβλητικό πολεμικό σας πλοίο.

Το World of Warships είναι γεγονός!

Η Wargaming μετά το World of tanks και το World of warplanes, ρίχνει στη μάχη και το πολυαναμενόμενο online παιχνίδι με θέμα αυτή τη φορά τα πολεμικά πλοία.

Όπως και στις προηγούμενες σειρές, έτσι και τώρα, θα έχετε στη διάθεση σας πραγματικά πολεμικά πλοία του Β' Παγκοσμίου με τα δυνατά τους σημεία αλλά και τις αδυναμίες τους.

Σκοπός σας,να μπείτε στο πεδίο μάχης και να στείλετε τους αντιπάλους σας στον βυθό της θάλασσας! Μάχη με μάχη, χτίστε τον δικό σας στόλο με τα καλύτερα πολεμικά πλοία, κάθε ένα από αυτά διαφέρει σε ταχύτητα,θωράκιση,ανεκτικότητα και δύναμη πυρός επιτρέποντας στους παίκτες να φτιάξουν τον απόλυτο στόλο.

Διαλέξτε το πλοίο σας ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να παίξετε. Αν θέλετε να είστε γρήγοροι και ευέλικτοι, διαλέξτε "ελαφριά" πλοία ή αν προτιμάτε, πάρτε τον έλεγχο ενός τεράστιου πολεμικού και...τραβήξτε πάνω σας όλα τα εχθρικά πυρά!

Στο World of Warships υπάρχουν διαφορετικοί χάρτες που ανεβάζουν το επίπεδο εμπειρίας. Διαφορετικές καιρικές συνθήκες και γραφικά που δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκεστε σε πραγματικό πεδίο μάχης. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια νέα εμπειρία στα shooter games με την σφραγίδα της κορυφαίας του είδους Wargaming.