War Thunder

Νέας γενιάς MMO Game. Αεροπορία,Τεθωρακισμένα οχήματα και Ναυτικοί στόλοι, σε μάχες Επικών διαστάσεων!


Η εναέρια υπεροχή στον Β'ΠΠ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του πολέμου. Η πρόοδος που σημειώθηκε στον σχεδιασμό και την λειτουργία των αεροσκαφών ήταν ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του 20ου αιώνα. Τώρα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ποιος κυβερνά τους αιθέρες!

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αεροσκάφη από Γερμανία, Η.Π.Α, Αγγλία και Σοβιετική Ένωση. Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, θα έχετε πρόσβαση σε αυθεντικά ιστορικά αεροσκάφη. Ωστόσο, στο War Thunder η δράση δεν περιορίζεται  στον αέρα! Χερσαίες και θαλάσσιες δυνάμεις "δένουν" το όλο σκηνικό και μας χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς ο εχθρός, είναι παντού!

Πριν βρεθείτε σε μια επικίνδυνη αερομαχία, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε την ικανότητα της διαφυγής αλλά και ότι ο στόχος σας είναι εφικτός. Αν διαπιστώσετε ότι δεν "έχετε" τον αντίπαλο, ζητήστε την βοήθεια των συμπαικτών σας και απομακρυνθείτε όσο πιο γρήγορα από τον εχθρό. Αυτό σημαίνει, ότι έχετε την δυνατότητα να αξιολογήσετε τον αντίπαλο και αναλόγως να κινηθείτε.

Επίσης, έχετε την δυνατότητα να παίξετε σε πραγματικά σενάρια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Εκτός από τις πολλές επιλογές στους τρόπους παιχνιδιού, υπάρχει επίσης και μια σειρά από Social χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την εμπειρία, όπως η προσθήκη φίλων, η επίδειξη των ικανοτήτων σας μέσα από διάφορα επιτεύγματα όπου ξεκλειδώνετε νέα αυτοκόλλητα για να "ντύσετε" το αεροσκάφος σας και άλλα.