Wartune



Το Wartune είναι ένα κλασικό Rpg game με χαρακτηριστικά παιχνιδιού στρατηγικής.


Ξεκινώντας, επιλέγετε τον χαρακτήρα σας, όπου κάθε ένας διαθέτει μοναδικές δεξιότητες και ικανότητες. Την ώρα που ένας Ιππότης μάχεται με το σπαθί του σε μάχες σώμα με σώμα, ο τοξοβόλος κινείται γρήγορα, αθόρυβα και χτυπάει από απόσταση, ενώ ο μάγος με τα ισχυρά του ξόρκια δημιουργεί μια καταστροφική δύναμη που λίγοι μπορούν να αντέξουν.

Πάρτε μέρος σε μάχες απέναντι σε τρομακτικά τέρατα, ολοκληρώστε διάφορες αποστολές, μονομαχήστε σε αρένες, εξερευνήστε τον κόσμο και αποδεχθείτε τις προκλήσεις του σαν ανίκητος ήρωας.

Σιγά-σιγά, μπαίνει και το κομμάτι της στρατηγικής. Σύντομα, θα έχετε την δική σας πόλη την οποία θα κυβερνήσετε και θα προστατέψετε. Όπως συμβαίνει συνήθως στα παιχνίδια στρατηγικής, θα οικοδομήστε διάφορα κτήρια όπως σπίτια, αγορές, ορυχεία κτλ. Προμηθεύστε τη πόλη σας με πρώτες ύλες για δημιουργία προϊόντων, κρατήστε τα για εσάς ή πουλήστε τα για κέρδος.

Συναρπαστικό Browser Game, με καλαίσθητους χαρακτήρες,έξυπνα σενάρια, όμορφα οπτικά και ηχητικά εφέ. Σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.