Imperia Online

Imperia Online - Δωρεάν Μεσαιωνικό Browser Game Στρατηγικής

Το απόλυτο Μεσαιωνικό Browser Game Οικονομικής & Πολεμικής Στρατηγικής


Ένα από τα δημοφιλέστερα και συναρπαστικά browser games μπαίνει σε μια νέα εποχή με την νέα έκδοση που-σημειωτέων, είναι πλέον διαθέσιμο και σε συσκευές android για ασταμάτητη δράση!

Βρισκόμαστε στα τέλη του 14ου αιώνα ο νομαδικός τρόπος διαβίωσης έχει περάσει στο αραχνιασμένο και σκοτεινό ντουλάπι του χρόνου, η αρχαία δημοκρατία είναι ένα ξεχασμένο όνειρο που έχει κουρνιάσει στο νου μερικών αθεράπευτα ρομαντικών φιλοσόφων, η εποχή των αχανών και λαμπρών αυτοκρατοριών αποτελεί μια μακρινή ανάμνηση και η φεουδαρχία είναι το επόμενο σκαλοπάτι στην εξέλιξη του πολιτικού κτήνους που λέγεται διακυβέρνηση του ανθρώπινου είδους.

Ξεκινώντας, φτιάχνεται την πόλη σας έτσι ώστε να παράγετε υλικά και πλούτο για να αναπτυχθείτε σωστά και γρήγορα. Τις πρώτες δυο μέρες θα πρέπει να φροντίζεται οι υπήκοοι σας να πολλαπλασιάζονται συνεχώς χωρίς καμία καθυστέρηση ή παύση.Για να γίνει αυτό θα πρέπει να οικοδομήσετε αγροκτήματα που θα παρέχουν χώρους διαμονής και κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης.

Μια δυνατή οικονομία εγγυάται μια συνεχής ανάπτυξη σε παραγωγή αγαθών, σε πολλαπλασιασμό των υπηκόων σας και φυσικά, τεράστιο στρατό! Αυτό το τελευταίο μην το αμελήσετε, αν δεν υπάρχει η απαραίτητη άμυνα, το έθνος σας δεν θα υπάρξει για πολύ ακόμη καθώς οι γείτονες σας μπορεί να έχουν επεκτατικές διαθέσεις προς εσάς!


Επιδρομή – Πολιορκία – Λεηλασία. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας σας, Λεηλατήστε γειτονικές πόλεις, κλέψτε τους  πρώτες ύλες και χρήματα, κατακτήστε τους!