Fragoria

Πολεμήστε απέναντι σε τρομακτικά πλάσματα, αποδεχθείτε επικίνδυνες αποστολές, εξερευνήστε μια χώρα γεμάτη μυστήριο και μαγεία στο Δωρεάν Rpg Browser Game, Fragoria.


Το Fragoria είναι ένα δωρεάν browser game ρόλων, όπου σε έναν φανταστικό κόσμο περιφέρονται άγριοι μάγοι, στοιχειωμένα πλάσματα και γενναίοι ήρωες. Η αποστολή σας, να διώξετε τις δυνάμεις του κακού από τη Γη, μια για πάντα.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας, επιλέξτε τον χαρακτήρα σας, δώστε του ένα όνομα και ξεκινήστε την περιπέτεια σας στον μυστικιστικό κόσμο της Fragoria.

Συναρπαστικές μονομαχίες PvP ( παίκτης εναντίον παίκτη) και μεγάλες μάχες σε περιμένουν.
Καθώς ολοκληρώνετε τις διάφορες αποστολές, ταυτόχρονα ξεκλειδώνετε νέες δεξιότητες και νέα στοιχεία σχετικά με τον κόσμο της Fragoria αναδύονται, προσφέροντας σας έτσι την δυνατότητα να ανακαλύψετε περισσότερα για τον μυστηριώδη κόσμο του παιχνιδιού.

Μέσα από τις αποστολές, συλλέγετε πολύτιμα αντικείμενα όπως πανοπλίες και όπλα, που θα σας φανούν κάτι παραπάνω από χρήσιμα, ειδικότερα σε μεγάλες και δύσκολες μάχες. Επίσης, έχετε την επιλογή να ταξιδέψετε σε διάφορα μέρη του κόσμου ως μέλος μιας συντεχνίας, αντιμετωπίζοντας ισχυρότερα τέρατα αλλά και αντίπαλες συντεχνίες.

Στο Browser game Fragoria, κάθε σας νίκη σημειώνεται ως επίτευγμα στο αρχείο σας και μπορείτε αν θέλετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας, ή να καυχηθείτε στους εχθρούς σας.

Ολοκληρώστε αποστολές,εκπαιδεύστε ένα πιστό κατοικίδιο, βρείτε νέους τρόπους μετακίνησης,πολεμήστε με πραγματικούς παίκτες και, αν μη τι άλλο, διασκεδάστε το!