Nemexia

Browser Games Στρατηγικής

Μπορείτε να φανταστείτε το Star Craft στον browser σας; Αυτό είναι το παιχνίδι στρατηγικής Nemexia.Δημιουργήστε συμμαχίες και πολεμήστε με άλλους Πλανήτες συμμαχίας μαζί με χιλιάδες παίκτες από όλον τον κόσμο!


Το Nemexia είναι το πιο συναρπαστικό δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής. Δημιουργήστε ισχυρές συμμαχίες, αποικίστε νέους πλανήτες και εξερευνήστε τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να τελειοποιήσετε την διαστημική αρμάδα σας!

Οι παίκτες πρέπει να διαχειριστούν μια διαστημική αυτοκρατορία μαζί με όλες τις οικονομικές και στρατιωτικές πτυχές της. Κάθε παίκτης έχει τη δική του αυτοκρατορία και ανταγωνίζεται με τους άλλους παίκτες.


Τρεις ράτσες: η Συνομοσπονδία, οι Τερτέθοι και οι Νόξοι. Αν και οι 3 ράτσες παλιά ήταν θανάσιμοι εχθροί, τώρα τα πράγματα αλλάζουν γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί ο στόχος παιχνιδιού που είναι η δημιουργία της υπέρτατης πύλης άστρων, ακόμα κι αν δεν τους αρέσει.


Κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ ότι η ειρήνη μεταξύ των φυλών θα είναι ένα κακό πράγμα, τώρα, χρόνια μετά τους μεγάλους πολέμους δεν είναι πλέον ένα θέμα ράτσα εναντίον ράτσα  Κανείς δεν νοιάζεται για την τιμή πια. Άνθρωποι σκοτώνουν ανθρώπους, Τερτέθοι σκοτώνουν Τερτέθους και νόξοι σκοτώνουν Νόξους. Οι κάποτε μεγάλες τρεις ράτσες  η Συνομοσπονδία, οι Τερτέθοι και οι Νόξοι έχουν μειωθεί σε μικρές μπάντες.


Όλες αυτές οι χαοτικές ομάδες αλλάζουν τα μέλη τους συνέχεια, όποιος δεν είναι πλέον απαραίτητος φεύγει και ο ισχυρός επιζητείται με κάθε δυνατό τρόπο για να ενταχθεί στην ομάδα. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, δεν υπάρχουν πια οι μεγάλοι οργανισμοί που διέπουν το σύμπαν, μόνο μικρές συμμαχίες που χρησιμοποιούν τα κόλπα τους για να συνεχίζουν.


Η μόνη πιθανότητα για οποιαδήποτε ομάδα να δημιουργήσει μια μεγάλη αυτοκρατορία, που μπορεί να επιβάλει κάποια τάξη στο σύμπαν, βρίσκεται σε μια αρχαία θεωρία, η οποία ισχυρίζεται ότι μια υπερ δομή δίνει απεριόριστη δύναμη. Η λεγόμενη Υπέρτατη Πύλη Άστρων είναι μια συσκευή μεταφοράς που μπορεί να στείλει κανείς σε έναν υπερβατικό χώρο, όπου μπορούν να επιτύχουν απόλυτη σοφία και γνώση και μαζί με αυτούς, άπειρη δύναμη.


Σήμερα όλες οι ομάδες κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται για να πάρουν στα χέρια τους την Υπέρτατη Πύλη Άστρων. Αυτή όμως  μπορεί να οικοδομηθεί μόνο εάν όλες οι ράτσες συνεργαστούν. Κάθε ράτσα πρέπει να οικοδομήσει ειδικούς οβελίσκους, χωρίς έναν από τους τρεις οβελίσκους η Υπέρτατη πύλη άστρων δεν μπορεί να δημιουργηθεί. Οι οβελίσκοι και η υπέρτατη πύλη άστρων απαιτούν κάποια κρύσταλλα που συγκεντρώνονται από επιθέσεις σε Ηλιους.


Τώρα το μόνο ερώτημα είναι ποια θα είναι σε θέση να γράψει το όνομα της στην Αίθουσα της Φήμης και θα κατασκευάσει την υπέρτατη πύλη άστρων.