Anno Online


Browser Game Στρατηγικής με φόντο τον Μεσαίωνα


Στο Anno Online καλείστε να δημιουργήσετε μια οικονομική αυτοκρατορία στον Μεσαίωνα και να την διαχειριστείτε με μοναδικό τρόπο!

Το βασικό στοιχείο του παιχνιδιού, είναι το αρχικό νησί σας απ'όπου θα χτίσετε τα θεμέλια της εμπορικής αυτοκρατορίας. Από εδώ είναι που τα πλοία σας θα φύγουν από το λιμάνι προς αναζήτηση εμπορικών συμφωνιών και συλλογή αγαθών όπου χάρη στα λεπτομερή γραφικά του παιχνιδιού, θα μπορείτε να τα ελέγχετε σε κάθε λιμάνι με το οποίο συνεργάζεστε.

Στο παιχνίδι θα βρείτε πάνω από 120 διαφορετικά κτήρια, όπου θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη πόλη σας και να καλύψετε τις ανάγκες των πολιτών σας, επίσης το παιχνίδι παρέχει ένα λεπτομερές οικονομικό σύστημα που προκαλεί τους παίκτες να φροντίσουν με επιμέλεια τον πληθυσμό της πόλης τους, να διαχειριστούν την παραγωγή και να αντιμετωπίσουν τις όλο και περισσότερες απαιτήσεις από την, ολοένα αναπτυσσόμενη πόλη. 

Επίσης, το Anno Online περιλαμβάνει την ασύγχρονη διαπραγμάτευση μεταξύ των παικτών, που σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τις προσφορές του εμπορίου και να αποδεχτείτε τις συναλλαγές άλλων παικτών σε μη πραγματικό χρόνο.

Η σχέση σας με άλλους παίκτες δεν θα είναι μόνο εμπορική, το παιχνίδι διαθέτει ένα εκτεταμένο σύστημα συντεχνιών που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ισχυρές δυναστείες και φυσικά, επικά μνημεία που θα περάσουν στις επόμενες γενιές!