Rising Cities


Best Tycoon Browser MMO 2013! 

Πιάσε το φτυάρι στο Rising Cities! Σχεδίασε, χτίσε και διεύθυνε την δική σου μεγαλούπολη στο νέο Browser Game. Δείξε σε όλους τις οργανωτικές σου ικανότητες!


Το Rising Cities, είναι ένα παιχνίδι οικονομικής εξομοίωσης. Χτίσε οικίες, μάζεψε τα ενοίκια, άκουσε τις ανάγκες των πολιτών σου και φτιάξε την δική σου Μητρόπολη!

Το κλειδί της επιτυχίας  είναι οι διευθυντικές σου ικανότητες αλλά και το ενδιαφέρον για τους πολίτες! Χτίσε οικίες, δρόμους, καταστήματα και ότι άλλο πιστεύεις ότι θα πρέπει να έχει μια πόλη για να μένουν οι κάτοικοι ευχαριστημένοι. 

Δημιούργησε βιομηχανίες και κάνε παραγωγή διαφορετικών αγαθών, ανέπτυξε το εμπόριο με άλλες πόλεις ώστε να έχεις πάντα ότι χρειάζεσαι, σε αγαθά ή σε χρήμα.Επενδύστε τα κέρδη σας στις συγκοινωνίες σε σταθμούς ενέργειας και άλλα κτήρια.

Βελτιώστε τη ποιότητα ζωής των κατοίκων, καλά και ωραία τα διάφορα κτήρια, με το πράσινο όμως που είναι απαραίτητο τι γίνετε?

Ο δρόμος προς την κορυφή, δεν είναι εύκολος. Απαιτείται σωστός σχεδιασμός,οικονομικό πλάνο και ενδιαφέρον για τους πολίτες.

Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου. Μπες στο παιχνίδι και ξεκίνησε την δική σου περιπέτεια!