Metin2

Μπες στον κόσμο των MMORPG με το Online Game φαντασίας Metin2


Metin 2 | Δωρεάν MmoRpg Game Φαντασίας

Μια μεγάλη ήπειρος στην οποία πολλές περιπέτειες περιμένουν θαρραλέους πολεμιστές.


Εδώ και αιώνες, η ανάσα του Θεού Δράκου προστατεύει τα Βασίλεια του Shinsoo, του Chunjo και του Jinno. Όμως αυτός ο συναρπαστικός κόσμος μαγείας απειλείται πλέον: Οι λίθοι Metin που πέφτουν από τον ουρανό, άνοιξαν τεράστιες τρύπες στο έδαφος όλης της χώρας, και έφεραν χάος και καταστροφή. Τα Βασίλεια άρχισαν να πολεμούν μεταξύ τους, τα άγρια ζώα μεταμορφώθηκαν σε βίαια τέρατα και οι νεκροί αναστήθηκαν ως αιμοδιψή όντα. 

Πάλεψε την σκοτεινή επιρροή των λίθων Metin ως σύμμαχος του Δράκου Θεού. Μάζεψε τις δυνάμεις σου κι άρπαξε τα όπλα σου, για να προστατεύσεις το Βασίλειό σου από ένα μέλλον γεμάτο φόβο, βάσανα και καταστροφή!

Γίνε ο άρχοντας του κάστρου και φτιάξε το δικό σου φρούριο μαζί με το τάγμα σου.
Πάλεψε με μυστηριώδες τέρατα, άγριους πολεμιστές και με εκατοντάδες παίκτες.

Στο παιχνίδι υπάρχουν 4 είδη μαχητών.
  • Πολεμιστής

Για πολλούς, ο ισχυρότερος καθώς φέρουν βαριά πανοπλία, είναι επιδέξιοι,έχουν μεγάλη σωματική δύναμη και ισορροπημένη ψυχική ηρεμία. Σε κοντινές μάχες είναι σχεδόν ανίκητος. Ανάλογα με την ειδικότητα τους, μπορούν να ρίξουν οποιονδήποτε αντίπαλο είτε με τα δίχειρα όπλα τους είτε με τον συνδυασμό σπαθιού και ασπίδας.

  • Ninja

Επαγγελματίες εκτελεστές. Επιτίθενται αθόρυβα στήνοντας ενέδρα στους αντιπάλους τους.Μπορεί να έχουν ελαφριά πανοπλία, τους δίνει όμως το πλεονέκτημα της ταχύτητας και ευκινησίας  Άριστοι πολεμιστές σε μάχες σώμα με σώμα χάρη στο Στιλέτο τους, ικανότατοι επίσης και στις εξ αποστάσεως μάχες χρησιμοποιώντας τόξο και βέλος.

  • Σαμάνοι

Σοφοί πολεμιστές που κατέχουν την τέχνη της μαγείας. Σε μια μάχη οι μυστικιστικές τους δυνάμεις είναι πολύ αποτελεσματικές στο να υποστηρίζουν τους συμμάχους τους.Χάρη στη τέχνη της μαγείας, μπορούν και αυξάνουν την δύναμη των επιθέσεων τους ή να γιατρεύουν πληγές και να βοηθάνε τους συμμάχους τους.

  • Sura

Μαχητές με κάποιες μαγικές δυνάμεις, συμφώνησαν να αφήσουν τους σπόρους του κακού να μεγαλώσουν στα χέρια τους. Σε μάχες σώμα με σώμα χειρίζονται με σθένος το Σπαθί και σε μάχες από απόσταση χρησιμοποιώντας μαγεία. Με εξειδίκευση μπορούν να αναβαθμίσουν επιθετικά ξόρκια ή να κερδίσουν πρόσθετη μαγεία υποστήριξης.