Supremacy 1914

Browser Game Στρατηγικής



Ο A'Παγκόσμιος Πόλεμος σε διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο.

Το Supremacy 1914 είναι ένα browser game στρατηγικής που μας πηγαίνει πίσω στον Α'παγκόσμιο πόλεμο.

Αναλαμβάνεις μια χώρα -τυχαία επιλογή- και ως ο ηγέτης της χώρας καλείσαι να την υπερασπιστείς με οποιονδήποτε τρόπο. Κήρυξε τον πόλεμο στον εχθρό και κατέκτησε τον, κάνε συμμαχίες, στο τέλος όμως κερδίζει μόνο ένας! Εκείνος που θα καταφέρει να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του χάρτη ή και ολόκληρο! Αυτό σημαίνει ότι οι συμμαχίες, μπορεί να είναι εύθραυστες ή απαραίτητες για την επιβίωση.

Οχύρωσε τα σύνορά σου, εκπαίδευσε τον στρατό σου, κράτησε το ηθικό υψηλό τόσο στον στρατό για να είναι αποτελεσματικότερος στη μάχη όσο και στους κατοίκους της χώρας σου, αφού σίγουρα δεν θα θέλεις να εξεγερθούν οι πολίτες!Ωστόσο, ένας πόλεμος είναι ακριβός και θα πρέπει να βρεις τρόπους να αυξήσεις την οικονομία σου ώστε να μπορείς να στηρίξεις τον πόλεμο αλλά και να διαφυλάξεις την ικανοποίηση των πολιτών. 

Στο παιχνίδι υπάρχουν 2 σώματα στρατού, ο στρατός ξηράς που αποτελείται από Πεζικό,Πυροβολικό, Άρματα μάχης το πανίσχυρο Ναυτικό με τα Θωρηκτά και τα Υποβρύχια και σε κάποια παιχνίδια μπορείς να χρησιμοποιήσεις και Αεροπορία!

Χτίσε σε κάθε πόλη στρατολογικά γραφεία και στρατόπεδα, εργοστάσια παραγωγής οπλισμού, λιμάνια και σιδηροδρομικό δίκτυο. Αύξησε τα έσοδα σου, κάνε εμπορικές συμφωνίες με άλλες χώρες ή κήρυξε τους οικονομικό εμπάργκο. 

Οι δυνατότητες του Supremacy1914, δεν σταματάνε εδώ. Προσέλαβε κατασκόπους και στείλε τους στα εχθρικά εδάφη είτε για να σαμποτάρουν τις εγκαταστάσεις, είτε για να σου αποκαλύψουν πληροφορίες, όπως τυχόν συνομιλίες του εχθρού!

Ο τρόπος που θα ηγηθείς της χώρας σου και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα καθορίσουν τη τύχη της αλλά και την έκβαση του πολέμου!