BloodMoon







Το Bloodmoon είναι ένα παιχνίδι ρόλων Rpg. Αρχικώς,τα γραφικά μπορεί να σε προϊδεάσουν για ένα παιχνίδι δράσης, μην περιμένεις όμως να δεις κάτι τέτοιο. Στην ουσία μιλάμε για ένα παιχνίδι καρτών,επιλέγεις μια αποστολή σε "σκοτεινούς" προορισμούς και μόλις ο χαρακτήρας σου φτάσει στον προορισμό του η μάχη ξεκινάει αυτόματα και ο χρήστης δεν μπορεί να παρέμβει με κάποιο τρόπο,απλώς παρακολουθεί την εξέλιξη της μάχης.

Το περιβάλλον εντυπωσιάζει,οι ήχοι του παιχνιδιού μας βάζουν για τα καλά στο παιχνίδι, οι χαρακτήρες npc σου μιλάνε, φυσικά στην Ελληνική γλώσσα και γενικώς είναι ένα καλοστημένο browser game.

Επέλεξε τον χαρακτήρα σου,Κυνηγός, Βαμπίρ ή Λυκάνθρωπος. Για αρχή, ακολούθησε τις ολιγόλεπτες αποστολές που σου αποφέρουν χρήμα και εμπειρία στη συνέχεια μπορείς να επιτεθείς σε άλλους παίκτες.Μόνο φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι τον έχεις!  Εξόπλισε τον χαρακτήρα σου ώστε να γίνει ακόμη πιο δυνατός στη μάχη,δοκίμασε τα μαγικά φίλτρα που σου δίνουν έξτρα δυνατότητες για περιορισμένο χρονικό διάστημα,δούλεψε για να βγάλεις περισσότερο χρήμα και πολλά άλλα που θα τα ανακαλύψεις μόνος σου.