Best Browser Games

Παίξε τώρα τα καλύτερα Browser Games

Παιχνίδια Στρατηγικής

Τα καλύτερα και δωρεάν Παιχνίδια Στρατηγικής

Παιχνίδια Εγκατάστασης

Κατέβασε και παίξε δωρεάν επιλεγμένα client Games.

Social Games

Παίξε μαζί με τους φίλους σου ή κάνε καινούριους, μέσα από τα καλύτερα Social Games.

Παιχνίδια MMO

Δες όλα τα MMO Παιχνίδια

Skyrama

Δωρεάν Browser Social Games - Φτιάξε το δικό σου Αεροδρόμιο

Το online παιχνίδι διαχείρισης του αεροδρομίου σου.Εξυπηρέτησε τα αεροπλάνα σου, φρόντισε τους επιβάτες σου και επέκτεινε το αεροδρόμιο σου: 


Στο online παιχνίδι Skyrama είσαι κάτοχος του δικού σου αεροδρομίου. 


 Στο Skyrama, φτιάχνεις το δικό σου αεροδρόμιο έχεις όμως και την ευθύνη της ομαλής λειτουργίας του. Ρυθμίζεις την εναέρια κυκλοφορία σύμφωνα με τις ανάγκες σου και φυσικά με τους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης. Μην ξεχνάς τους επιβάτες που βρίσκονται στο αεροδρόμιο σου, φρόντισε να τους παρέχεις όλες τις ανέσεις για να μένουν ευχαριστημένοι.

Επικοινώνησε με άλλους χρήστες από όλο τον κόσμο, ανταλλάξτε δρομολόγια, αγόρασε καινούρια αεροπλάνα και πολλά άλλα.

Παίξε τώρα κι ετοιμάσου γι΄απογείωση! 


WAR2Glory

MMO Παιχνίδι Στρατηγικής με θέμα τον Β'ΠΠ

Δωρεάν παιχνίδι Στρατηγικής πραγματικού χρόνου


Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των MMO (ή Massively Multiplayer Online), που μπορείς να παίξεις online με άλλους παίκτες, δωρεάν χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση στον υπολογιστή.

Πρόκειται για το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής με θέμα το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (WWII) . Εν καιρώ πολέμου οι παίκτες καλούνται να αναλάβουν τη θέση του στρατιωτικού διοικητή μίας πόλης με στόχο την επιβίωση, την ανάπτυξη και τελικά την εξέλιξή τους σε μία σταθερή και υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη.

Το παιχνίδι παρουσιάζει πραγματικούς ήρωες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και περισσότερα από 40 αυθεντικά άρματα μάχης δημιουργώντας μία μοναδική πολεμική ατμόσφαιρα.



Pirate Storm

Νέο Browser Game Δράσης & Περιπέτειας

Παιχνίδι δράσης & περιπέτειας

Βίρα τις άγκυρες! Πελώρια κύματα και μανιασμένος αέρας. Άντε καπετάνιε! Άνοιξε πανιά και αντιμετώπισε τα μανιασμένα νερά. Δέξου προκλήσεις για μάχες PvP και PvE, εναντίον αληθινών παικτών και θαλάσσιων τεράτων.

Χάραξε την πορεία σου και ζήσε μια συγκλονιστική περιπέτεια γεμάτη με θαλάσσια τέρατα, επικίνδυνους πειρατές και θρυλικούς θησαυρούς! Σε περιμένουν δόξα και πλούτη!

Πλεύσε σε τρεις διαφορετικές περιοχές μοιρασμένες σε 12 χάρτες. Με πάνω από 100 αποστολές, ποικιλία εξοπλισμού και εξαρτημάτων για το καράβι σου, λίστα φίλων, σινάφια και ομάδες, το Pirate Storm είναι σίγουρα το πιο συναρπαστικό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας.


Forge of Empires

Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής - FoE


Το Forge of Empires είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής το οποίο παίζεται μέσω ενός browser. 
Στο παιχνίδι αυτό δημιουργείς την πόλη σου και την ακολουθείς από την αρχή της Λίθινης Εποχής και ανά τους αιώνες. 

Χτίσε κατασκευές χαρακτηριστικές της κάθε εποχής και επέκτεινε την σφαίρα επιρροής σου μέσω στρατιωτικών εκστρατειών και επιδέξιων συμφωνιών. Με έναν δυνατό στρατό και την σωστή τακτική, θα υποδουλώσεις τους εχθρούς σου και θα δημιουργήσεις μια τεράστια αυτοκρατορία. 


DarkOrbit

Δωρεάν Διαστημικά Games

Επιθέσεις στο σύμπαν! Απομακρυσμένοι γαλαξίες γεμάτοι κινδύνους σε περιμένουν εδώ.
Καθόρισε την έκβαση των μαχών στο DarkOrbit: Γίνε ένας τολμηρός αστροναύτης και αγωνίσου με την εταιρία σου!

Το DarkOrbit είναι το απόλυτο παιχνίδι ανάμεσα στα διαστημικά games: Εκατομμύρια παίκτες αλωνίζουν τους γαλαξίες, αναζητώντας συνεχώς πρώτες ύλες, οπλισμένοι για κάθε μάχη.



GameTwist

Browser Games Online Casino

Παίξτε τα καλύτερα online παιχνίδια δωρεάν και χωρίς να απαιτείται download στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό gaming site.

11 εκατομμύρια παίκτες περιμένουν να παίξουν μαζί σας.Παίξτε με πραγματικούς αντιπάλους και ας κερδίσει ο καλύτερος! Μη χάσετε επίσης τα πλούσια δώρα που κληρώνονται κάθε μήνα.


Θα βρείτε τους καλύτερους Novoline κουλοχέρηδες, παιχνίδια με χαρτιά, επιτραπέζια και παιχνίδια δεξιοτήτων όπως πόκερ, μπιρίμπα, τάβλι και πασιέντζα.


Εγγραφείτε δωρεάν, συλλέξτε Twists και ετοιμαστείτε για πολύ διασκέδαση!



Grepolis

Online Παιχνίδι Στρατηγικής

Το Grepolis είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής και βασίζεται στην Ελληνική Μυθολογία


 Η εγγραφή είναι εύκολη και απλή, ενώ αν θέλουμε κάνουμε εγγραφή μέσω του facebook λογαριασμού που διατηρούμε και σε 2" είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το παιχνίδι.

Αν κοιτάξετε τον χάρτη του παιχνιδιού,θα δείτε ότι βρίσκεστε σε ένα νησί.Σε αυτό το νησί,δεν είστε μόνοι σας,υπάρχουν κι άλλες πόλεις που ανήκουν σε άλλους παίχτες αλλά και χωριά που ανήκουν στον υπολογιστή. Σε αυτά τα χωριά-φάρμες μπορείς να κάνεις επιθέσεις για να αυξήσεις τις πρώτες σου ύλες. Μπορείς να ζητήσεις πρώτες ύλες από τις περιοχές που έχεις κατακτήσει(στο ξεκίνημα έχεις ήδη μια τέτοια περιοχή) ή μπορείς να στείλεις στρατό και να πάρεις έτσι τις διπλάσιες ποσότητες πρώτων υλών,ωστόσο, μειώνεται η διάθεση του χωριού και ενδέχεται να εξεγερθούν οι αγρότες και να αμυνθούν.


Μπορείς να λατρέψεις ένα Θεό που θα επιλέξεις εσύ,κάθε ένας από τους θεούς, μπορεί να χρησιμοποιεί διαφορετικές θεϊκές δυνάμεις και να ζωντανεύει διαφορετικές μυθικές μονάδες.Σε κάθε επική μάχη ή ναυμαχία,θα τους έχεις στο πλευρό σου. Με λίγη επιδεξιότητα και με τη θέληση των θεών θα κατακτήσεις νέα νησιά, θα δημιουργήσεις μεγάλες συμμαχίες, θα αποκαλύψεις ασυνήθιστες εφευρέσεις και κατά τη διάρκεια της ηγεμονίας σου ο πολιτισμός θα γνωρίσει μεγάλη άνθιση ή και το αντίθετο! 

Στο ταξίδι σας προς τη δόξα και την τιμή, θα πρέπει επίσης μεριμνήσετε για τους θεούς του Ελληνικού Πάνθεον: Η χάρη του Δία, της Ήρα, της Αθηνάς ή του Ποσειδώνα θα αποφασίσει για τη νίκη ή την ήττα σας. 

Εγγραφείτε δωρεάν και ο Οδυσσέας θα σας καθοδηγήσει στα πρώτα σας βήματα. 


 1,7 εκ. παίκτες από πάνω από 150 χώρες έχουν ήδη συμμετάσχει στο παιχνίδι, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 15 γλώσσες.




Lord Of The Rings


Παίξε online το νέο Παιχνίδι της ομώνυμης ταινίας "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών"

Επέλεξε τον χαρακτήρα σου, άνθρωποι,ξωτικά, Χόμπιτ.

Πολέμησε κόντρα στις δυνάμεις του Σκοτεινού Σάουρον και τα βρώμικα σχέδια του μέσα από επικές μάχες,αντιμετώπισε τις θανατηφόρες επιδρομές του κακού.Πάνω από 3000 αποστολές όπου η κάθε μια από αυτές είναι μια ευκαιρία για την δόξα.Είσαι η τελευταία ελπίδα των κατοίκων της Μέσης-Γης.

Γράψε ιστορία,βρες το δαχτυλίδι!

Miramagia



Το Miramagia είναι ένα πρωτότυπο online παιχνίδι μέσα από το οποίο οι παίχτες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους "κήπο" μαγείας! 

Ξεκινάτε το παιχνίδι  το παιχνίδι κάνοντας μαθήματα για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών ή των φυτών από μαγικούς θάμνους. Αφού μάθετε τα πρώτα σας ξόρκια, θα αναλάβετε την φροντίδα ενός νεογέννητου δράκου(!) τον οποίο θα πρέπει να αναθρέψετε σωστά με τη βοήθεια ισχυρών δυνάμεων μέσα από το παιχνίδι! 



SeaFight


Online MMO Browser Games


Το Seafight είναι ένα φανταστικό παιχνίδι περιπέτειας! Ήρθε η ώρα να ζήσεις απίστευτες περιπέτειες με σκληρές μάχες στα ανοιχτά αλλά και να αναζητήσεις την ελευθερία, τη δόξα και τον πλούτο που σου αξίζει.

Απόλαυσε περιπέτεια και δράση ενάντια σε χιλιάδες πραγματικούς αντιπάλους. Και ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει γιατί κάθε μήνα μοιράζει 10.000€! Και διασκέδαση και πραγματικά κέρδη!

Σήκωσε την άγκυρα, λύσε τα σχοινιά, ανέβασε πανιά και γίνε ο τρομερότερος πειρατής όλων των θαλασσών.


GoalUnited


Browser Game Sport Manager

To GoalUnited είναι ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά Sport Manager παιχνίδια παγκοσμίως!   


Γίνε ο μάνατζερ της ομάδας σου, διαχειρίσου τους αγώνες & μεταγραφές και συναγωνίσου με manager απ'όλο τον κόσμο!Κέρδισε βραβεία,κατέκτησε πρωταθλήματα και κύπελλα, παίξε φιλικά παιχνίδια με τους φίλους σου,φτιάξε την καλύτερη ομάδα.

Περισσότεροι αγώνες,νέες στρατηγικές με κάρτες ανταλλαγής και ενδιαφέροντα play offs ανόδου ή υποβιβασμού! Καινοτόμα γραφικά δημιουργούν μια σύνθετη εμπειρία παιχνιδιού, παρόλα αυτά απλή στην διαχείριση.



Drakensang Online

Online MMORPG | Browser Games | Client Games | 3D Games

Το Drakensang Online είναι το πρώτο online παιχνίδι του δημοφιλούς έπους του Drakensang. Γίνε ένας ήρωας και προστάτεψε την ανθρωπότητα από τους κινδύνους του κόσμου του Άντερ. Γίνε μάγος ή πολεμιστής, απόκτησε διαφορετικές ικανότητες και παίξε μαζί ή εναντίον χιλιάδων παικτών!

Εξοπλίσου για το Drakensang Online:

  • Φανταστικά εφέ και εντυπωσιακά 3D γραφικά απευθείας στο δικό σου browser.
  • Ζήσε μία επική ιστορία με αμέτρητες αποστολές.
  • Στο ταξίδι σου περνάς μέσα από ποικίλες περιοχές με τρομερά τέρατα.
  • Γίνε στο Drakensang Online μάγος ή πολεμιστής, απόκτησε διαφορετικές ικανότητες και παίξε μαζί ή εναντίον χιλιάδων παικτών.
  • Απόκτησε αναρίθμητα όπλα, εξοπλισμούς και άλλα αντικείμενα και όρμηξε στη μάχη.
  • Το Drakensang Online είναι ένα πρώτης κλάσης 3D browser παιχνίδι φαντασίας.


Αναγεννησιακά Βασίλεια


Σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι ρόλων MMORPG που εξελίσσεται στη Μεσαιωνική Ευρώπη, αναπτύξτε τον χαρακτήρα σας: ως τεχνίτη, δούκα, πολεμιστή, ιερέα, ληστή ή έμπορο, η επιλογή είναι δική σας.

Ανακαλύψτε τη ζωή στο Μεσαίωνα σε ένα εναλλακτικό σύμπαν της ιστορίας, όπου όλα είναι πιθανά.
Διαχειριστείτε τη γη σας, λάβετε συμμετοχή στην πολιτική ζωή της πόλης σας ή του δουκάτου σας, πιείτε στην ταβέρνα, ζήστε μια περιπέτεια ταξιδεύοντας στην ξηρά ή στη θάλασσα, γίνετε μέλος της επίσημης εκκλησίας και καταπολεμήστε τους αιρετικούς ή ζήστε ως γυρολόγος, οι δυνατότητες που σας προσφέρονται είναι ατελείωτες και συνεχώς το παιχνίδι ανανεώνεται ενισχύοντας τη φαντασία των παικτών των Αναγεννησιακών Βασιλείων.

Ανακαλύψτε μια κοινότητα εξαιρετικών παικτών που χαρακτηρίζεται από πλούτο και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τι περιμένετε για να ξεκινήσετε;



Maxithlon


Γίνε προπονητής ομάδας στίβου!Πούλα και αγόρασε αθλητές, ανέδειξε νέα ταλέντα,φτιάξε το στάδιο του συλλόγου σου και ζήσε μοναδικές εμπειρίες.

Στην κατοχή σας έχετε ένα σύλλογο στίβου, ο οποίος μπορεί να έχει έως και 60 αθλητές/τριες.

Οι στόχοι που μπορείτε να έχετε στο παιχνίδι είναι πάρα πολλοί και γι' αυτό πότε δεν χάνετε το ενδιαφέρον σας γι' αυτό. Μερικοί από αυτούς είναι:

-Να κάνετε τον σύλλογο σας πρωταθλητή Ελλάδος ή της περιοχής που μένετε (περιφέρεια),

-Να κάνετε τους αθλητές σας πρωταθλητές περιφέρειας, Ελλάδος, Ευρώπης ή Κόσμου
-Να κατέχουν οι αθλητές σας ρεκόρ (περιφερειακά, Εθνικά, Ηπειρωτικά, Παγκόσμια)

Στην Ελλάδα γεννήθηκε ο κλασικός αθλητισμός, έτσι η Ελληνική κοινότητα δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο παιχνίδι όπου κάθε φορά οι αθλητές διαπρέπουν στις διοργανώσεις ανά το κόσμο.



Khan Wars

Δωρεάν Μεσαιωνικό Online Παιχνίδι Στρατηγικής

To KhanWars είναι ένα δωρεάν μεσαιωνικό online παιχνίδι στρατηγικής


Πηγαίνετε πίσω στο χρόνο, ταξιδέψτε στα πεδία μαχών και γράψτε το όνομα σας στην μεσαιωνική ιστορία! Επιλέξτε ιππότες από την βασιλική αυλή,αυτοί θα ψάξουν μάχες για διαφορετικά αντικείμενα και φυσικά θα οδηγήσουν το στρατό σας σε μάχη.

Παίξτε με ένα από τα 11 έθνη που κυβερνούσε κάποτε το μεσαιωνικό κόσμο, εκπαιδεύστε 16 διαφορετικές μονάδες μάχης και πολιορκίας και πολλά άλλα.

Οργανώστε προσεκτικά τα στρατεύματα σας και δείτε τα πως εξελίσσονται με τις διάφορες αναβαθμίσεις.

Γράψε ιστορία στην Ευρώπη δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο παίζεις!

Εγγραφείτε και παίξτε KhanWars αμέσως χωρίς να κατεβάσετε κανένα αρχείο και δωρεάν!Δημιουργείστε την δίκη σας φοβερή αυτοκρατορία!

Nemexia

Browser Games Στρατηγικής

Μπορείτε να φανταστείτε το Star Craft στον browser σας; Αυτό είναι το παιχνίδι στρατηγικής Nemexia.Δημιουργήστε συμμαχίες και πολεμήστε με άλλους Πλανήτες συμμαχίας μαζί με χιλιάδες παίκτες από όλον τον κόσμο!


Το Nemexia είναι το πιο συναρπαστικό δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής. Δημιουργήστε ισχυρές συμμαχίες, αποικίστε νέους πλανήτες και εξερευνήστε τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να τελειοποιήσετε την διαστημική αρμάδα σας!

Οι παίκτες πρέπει να διαχειριστούν μια διαστημική αυτοκρατορία μαζί με όλες τις οικονομικές και στρατιωτικές πτυχές της. Κάθε παίκτης έχει τη δική του αυτοκρατορία και ανταγωνίζεται με τους άλλους παίκτες.


Τρεις ράτσες: η Συνομοσπονδία, οι Τερτέθοι και οι Νόξοι. Αν και οι 3 ράτσες παλιά ήταν θανάσιμοι εχθροί, τώρα τα πράγματα αλλάζουν γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί ο στόχος παιχνιδιού που είναι η δημιουργία της υπέρτατης πύλης άστρων, ακόμα κι αν δεν τους αρέσει.


Κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ ότι η ειρήνη μεταξύ των φυλών θα είναι ένα κακό πράγμα, τώρα, χρόνια μετά τους μεγάλους πολέμους δεν είναι πλέον ένα θέμα ράτσα εναντίον ράτσα  Κανείς δεν νοιάζεται για την τιμή πια. Άνθρωποι σκοτώνουν ανθρώπους, Τερτέθοι σκοτώνουν Τερτέθους και νόξοι σκοτώνουν Νόξους. Οι κάποτε μεγάλες τρεις ράτσες  η Συνομοσπονδία, οι Τερτέθοι και οι Νόξοι έχουν μειωθεί σε μικρές μπάντες.


Όλες αυτές οι χαοτικές ομάδες αλλάζουν τα μέλη τους συνέχεια, όποιος δεν είναι πλέον απαραίτητος φεύγει και ο ισχυρός επιζητείται με κάθε δυνατό τρόπο για να ενταχθεί στην ομάδα. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, δεν υπάρχουν πια οι μεγάλοι οργανισμοί που διέπουν το σύμπαν, μόνο μικρές συμμαχίες που χρησιμοποιούν τα κόλπα τους για να συνεχίζουν.


Η μόνη πιθανότητα για οποιαδήποτε ομάδα να δημιουργήσει μια μεγάλη αυτοκρατορία, που μπορεί να επιβάλει κάποια τάξη στο σύμπαν, βρίσκεται σε μια αρχαία θεωρία, η οποία ισχυρίζεται ότι μια υπερ δομή δίνει απεριόριστη δύναμη. Η λεγόμενη Υπέρτατη Πύλη Άστρων είναι μια συσκευή μεταφοράς που μπορεί να στείλει κανείς σε έναν υπερβατικό χώρο, όπου μπορούν να επιτύχουν απόλυτη σοφία και γνώση και μαζί με αυτούς, άπειρη δύναμη.


Σήμερα όλες οι ομάδες κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται για να πάρουν στα χέρια τους την Υπέρτατη Πύλη Άστρων. Αυτή όμως  μπορεί να οικοδομηθεί μόνο εάν όλες οι ράτσες συνεργαστούν. Κάθε ράτσα πρέπει να οικοδομήσει ειδικούς οβελίσκους, χωρίς έναν από τους τρεις οβελίσκους η Υπέρτατη πύλη άστρων δεν μπορεί να δημιουργηθεί. Οι οβελίσκοι και η υπέρτατη πύλη άστρων απαιτούν κάποια κρύσταλλα που συγκεντρώνονται από επιθέσεις σε Ηλιους.


Τώρα το μόνο ερώτημα είναι ποια θα είναι σε θέση να γράψει το όνομα της στην Αίθουσα της Φήμης και θα κατασκευάσει την υπέρτατη πύλη άστρων.




Hattrick



Το πρώτο και δημοφιλέστερο browser game Ποδοσφαίρου στα ίχνη του Football Manager


Το Hattrick είναι ένα αυθεντικό online μάνατζερ ποδοσφαίρου και παίζετε δωρεάν. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας σύλλογο, να χτίσετε την ομάδα των ονείρων σας και να ανταγωνιστείτε ενάντια δεκάδων χιλιάδων αληθινών ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

Αποκτήστε την δική σας ομάδα - πάντα ψάχνουμε για νέα ταλέντα! 


Battlestar Galactica Online

3D MMO Browser Games

Ποιανού το μέρος θα πάρεις? Των ανθρώπων ή των συλώνων; 

Πάρε την απόφασή σου στο Battlestar Galactica Online: το δωρεάν MMO browser game της Bigpoint. Κάνε βουτιά στο συναρπαστικό κόσμο του διαστήματος στη νέα 3D έκδοση της λατρεμένης σειράς του Syfy. 

Συνάντησε τους αγαπημένους σου χαρακτήρες της σειράς, ολοκλήρωσε περιπετειώδεις αποστολές μετά από εντολή των ανωτέρων σου και γίνε πιλότος ενός αποικιακού Viper ή ενός Raider των συλώνων ή ενός νέου μοντέλου, το οποίο δεν έχεις δει ποτέ μέχρι στιγμής.

Πρώτα όμως πρέπει να αποφασίσεις: θέλεις να είσαι με το μέρος της ανθρωπότητας ή εναντίον της;





Farmerama


Online Social Games

To Farmerama είναι ένα διασκεδαστικό browser game με πολλά social networking features!


Καλλιέργησε τη γη σου, κάνε εκτροφή ζώων, φύτεψε δέντρα, ξερίζωσε τα ζιζάνια... οι δουλειές δεν σταματούν ποτέ. Και φυσικά κάθε κόπος ανταμείβεται αναλόγως, προμηθεύοντας τους πελάτες σου με τα προϊόντα που σου παραγγέλνουν! 

Στο Farmerama θα βιώσεις τη ζωή στην εξοχή σε μία χαριτωμένη παραλλαγή, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα ενός απίθανου online παιχνιδιού! Αλλά μη νομίζεις ότι θα χρειαστεί να κάνεις όλη τη δουλειά μόνος σου. Προσκάλεσε τους φίλους σου και κάνε τους γείτονες! 

Παιχνίδια σαν το Farmerama είναι ακόμα πιο διασκεδαστικά με παρέα! Κάνοντας μερικούς φίλους σου γείτονες, επεκτείνεις το χωράφι σου.



eRepublik

Παιχνίδι Οικονομικής & Στρατηγικής εξομοίωσης

Το eRepublik είναι το καλύτερο και περισσότερο διαδεδομένο Internet browser online Strategy game που μπορεί κάποιος να παίξει. 

200.000 άτομα από όλο το κόσμο μεταξύ αυτών 7.000+ Έλληνες παίζουν καθημερινά αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι που συνδυάζει τον πόλεμο με την επιχειρηματικότητα, την πολιτική, το χρηματιστήριο, τη στρατηγική, τη δημοσιογραφία, το chatting αλλά και πολλές άλλες πτυχές που μόνο αν ασχοληθείς με αυτό θα καταλάβεις πόσες πολλές είναι αυτές.