The West



Καλώς ήρθες στην Άγρια Δύση...Καουμπόι!


Μονομάχησε με τους αντιπάλους σου, πάρε μέρος σε αποστολές και στις μεγάλες μάχες οχυρών. Ακολούθησε τον δρόμο που σου ταιριάζει!

Το West είναι ένα διαφορετικό σε σχέση με άλλα,παιχνίδια. Εδώ δεν ξεκινάς έχοντας μια πόλη,αλλά μόνος σου! Ένας φτωχός και μόνος καουμπόι. 


Ξεκινώντας, θα εμφανιστεί ένας λεπτομερέστατος οδηγός και θα σε βοηθήσει πιάνοντας σε από το χεράκι.Στην αρχή του παιχνιδιού λοιπόν,θα ξεκινήσεις με μια μονομαχία,έτσι για να μπεις στο κλίμα.Στη συνέχεια,πέρνα από το Σαλούν της περιοχής και προσπάθησε να βγάλεις κάποια χρήματα,δουλεύοντας.Δεν έχει σημασία ότι είσαι στην άγρια δύση,ακόμη κι εκεί θα πρέπει να δουλέψεις για να μπορέσεις να αναπτύξεις τον χαρακτήρα σου και να αγοράσεις εξοπλισμό που θα σου χρειαστεί αργότερα.


Θα σου ανατεθούν διάφορες αποστολές και όταν υπάρχει κάτι καινούριο,θα εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή ο οδηγός. Μέσα λοιπόν από τις αποστολές,θα κερδίζεις κάποια χρήματα,εμπειρία και αντικείμενα όπως ρούχα.


Στον χάρτη θα βλέπεις και άλλους χρήστες,μοναχικούς σαν κι εσένα. Μπορείς αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί τους,ή να μονομαχήσεις.

Μόλις καταλάβεις το παιχνίδι,θα είσαι έτοιμος να μείνεις σε κάποια πόλη,που αποτελείται από πραγματικούς χρήστες,να ιδρύσεις μια δικιά σου πόλη ή να συνεχίσεις σαν περιπλανώμενος.

Αν θέλεις μπορείς να γίνεις ένας πραγματικός Cowboy ή να παραμείνεις εργάτης, ακόμη και να πας στο πλευρό των ινδιάνων. Οι επιλογές είναι πολλές,αλλά αυτό θα το αποφασίσεις εσύ.