Best Browser Games

Παίξε τώρα τα καλύτερα Browser Games

Παιχνίδια Στρατηγικής

Τα καλύτερα και δωρεάν Παιχνίδια Στρατηγικής

Παιχνίδια Εγκατάστασης

Κατέβασε και παίξε δωρεάν επιλεγμένα client Games.

Social Games

Παίξε μαζί με τους φίλους σου ή κάνε καινούριους, μέσα από τα καλύτερα Social Games.

Παιχνίδια MMO

Δες όλα τα MMO Παιχνίδια

Elsword

Άγρια πλάσματα έχουν μετατρέψει την άλλοτε γραφική ήπειρο Elios σε ένα μέρος γεμάτο κινδύνους. Μπείτε στον ρόλο των ηρώων και απολαύστε μια μαγική ιστορία.


Ετοιμαστείτε να δώσετε μάχη για τη ζωή σας σε αυτό το δωρεάν Rpg. Μην σας ξεγελάνε τα χαριτωμένα και πολύχρωμα γραφικά του παιχνιδιού καθώς υπάρχουν πολλά ανατριχιαστικά μυστήρια που θα πρέπει να επιλύσετε, τρομακτικά άγρια πλάσματα που παραμονεύουν στις σκιές και πραγματικοί παίκτες σας προκαλούν σε επικές μάχες. 


Ένα σκοτεινό ξόρκι εξαπλώνεται πάνω από την γη της Elios, το σπίτι πολλών μαγικών πλασμάτων και θαρραλέων ηρώων. Το μαγικό κρύσταλλο που ήλεγχε τον φανταστικό αυτό κόσμο για αιώνες, έχει καταστραφεί. Έχετε ότι χρειάζεται για να βρείτε τυχόν υπολείμματα του κρυστάλλου? 



NosTale

Δωρεάν Anime Rpg περιπέτειας

Το NosTale είναι ένα δωρεάν Anime Rpg game που μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία και περιπέτεια.


Συναρπαστικές περιπέτειες σας περιμένουν σε αυτό το rpg game φαντασίας. Κάντε τον γύρο του κόσμου, εξερευνήστε μυστηριώδη μέρη και κάντε μερικές σπουδαίες ανακαλύψεις!

Ξεκινάτε την περιπέτεια σας ως ένας νεαρός τυχοδιώκτης. Όσο ο χαρακτήρας σας γίνετε πιο δυνατός και έμπειρος μαχητής θα καταφέρετε να ειδικευτείτε σε συγκεκριμένα στυλ μάχης. Διαλέξτε τον ρόλο που σας ταιριάζει, ευγενής ξιφομάχος, τοξότης με θανατηφόρα ακρίβεια ή μάγος με τα πανίσχυρα ξόρκια του.


Δώστε μεγαλειώδης μάχες με τρομακτικά πλάσματα αλλά και ενάντια σε άλλους παίκτες, εξημερώστε άγρια ζώα, εκπαιδεύστε τα και χρησιμοποιήστε τα στην μάχη. Ο κόσμος του NosTale είναι γεμάτος από κινδύνους, χιλιάδες περιπλανώμενοι παίκτες περιμένουν καρτερικά την ευκαιρία τους να σας νικήσουν, ωστόσο, μπορείτε πάντα να συνεργαστείτε με φίλους και να αντιμετωπίσετε από κοινού τις απίστευτες προκλήσεις του παιχνιδιού.



Goblin Keeper

Δωρεάν Mutliplayer Game Στρατηγικής

Αν είσαι αδίστακτος και έχεις στρατηγικές ικανότητες τότε το δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής Goblin Keeper είναι για σένα!



Στο Goblin Keeper έχετε τον ρόλο ενός εκδικητικού αφέντη, που έχει βάλει σκοπό να εκδικηθεί και να κυριαρχήσει σε ολόκληρο τον κόσμο. Φυσικά για να το πετύχετε αυτό θα χρειαστείτε ένα στρατό από ξωτικά, ορκ, ζόμπι και άλλα χαμερπή πλάσματα. Με αυτόν το στρατό θα ξεκινήσετε να χτίζετε σιγά-σιγά μια ισχυρή αυτοκρατορία.

Ωραία και καλά τα σχέδια για αυτοκρατορία, για να φτάσετε μέχρι εκεί θα χρειαστείτε να ξεκινήσετε από κάπου. Φτιάξτε την πόλη σας, χτίστε ταβέρνες, θησαυροφυλάκια, κέντρα προπόνησης, ορυχεία για την εξόρυξη πόρων όπου μπορείτε να πουλήσετε ή να τους χρησιμοποιήσετε για την κατασκευή όπλων και, το σημαντικότερο, προστατέψτε τα εδάφη σας από αδίστακτους λεηλάτες!

Runes of Magic


Δωρεάν Client MMORPG Φαντασίας!

Εξερευνήστε τις μυστηριώδεις και απάτητες περιοχές της φανταστικής γης Taborea. Οι μαγικοί ρούνοι θα σας καθοδηγήσουν στα ενδότερα ενός επικίνδυνου και συνάμα γοητευτικού κόσμου. Φανταστικές περιπέτειες σας περιμένουν σε αυτό το δωρεάν MMORPG φαντασίας.

Στο Runes of Magic, είστε μέρος μιας συναρπαστικής ιστορίας την οποία θα ανακαλύψετε στη πορεία του παιχνιδιού, καθώς προχωράτε θα ενώσετε όλα τα κομμάτια και τότε θα μάθετε τι συμβαίνει στον μαγικό κόσμο της Taborea, έναν επικίνδυνο κόσμο όπου σε κάθε γωνιά παραμονεύουν εχθροί και παράξενα πλάσματα.

Συναρπαστικές μάχες απέναντι σε άλλους παίκτες (PvP) αλλά και NPCs, επιβλητικά μπουντρούμια και τρομακτικά τέρατα! Εδώ, η νίκη βασίζετε σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα σας αλλά και την εμπειρία σας. Μπείτε στον κόσμο του Runes of Magic και γράψτε ιστορία! Θα τα καταφέρετε?



Tribal Wars 2

Δωρεάν MMO browser game στρατηγικής - Tribal Wars 2

Μπες στον ανανεωμένο μεσαιωνικό κόσμο του Tribal Wars 2!


Αν απολαμβάνετε να συλλέγετε πόρους, να επεκτείνετε τα εδάφη σας και να κηρύσσετε πόλεμο σε εχθρικά κάστρα, τότε έχετε σίγουρα ακούσει για το Tribal Wars, ένα από τα πιο κλασικά browser games και τώρα, έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τη δεύτερη έκδοση του εν λόγω παιχνιδιού.

Το Tribal Wars 2 βασίζεται πάνω κάτω στο γνωστό σενάριο όπως ο προκάτοχός του αλλά εισάγει νέους μηχανισμούς gameplay σε μια σειρά τίτλων που τείνει να ξεθωριάζει χρόνο με το χρόνο και το Tribal Wars 2 ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή για τους απανταχού λάτρεις των browser games στρατηγικής.

Νέες μονάδες κάνουν την εμφάνισή τους, ανανεωμένα γραφικά και μοναδικά κτήρια που το καθένα εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Ας πάρουμε παράδειγμα την ταβέρνα της πόλης, εδώ μπορείτε να προσλάβετε έναν κατάσκοπο για να καταφέρετε πισώπλατα χτυπήματα στους εχθρούς σας. Μην φοβηθείτε να λερώσετε τα χέρια σας, πολύ σύντομα θα έχετε έναν στρατό από μισθοφόρους διαθέσιμους για κάθε μάχη.

Επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας και προστατέψτε την με κάθε τρόπο! Χτίστε μεσαιωνικές πόλεις, φτιάξτε στρατό και ο δρόμος της δόξας θα ανοίξει διάπλατα για εσάς και τους συμμάχους σας.


Top Eleven

Το μεγαλύτερο online παιχνίδι ποδοσφαίρου. Δημιουργήστε και διαχειριστείτε την δική σας ομάδα, παίξτε με εκατομμύρια παίκτες απ'όλο τον κόσμο!

Στο Top Eleven θα αναλάβετε χρέη μάνατζερ στην δική σας ομάδα και θα την οδηγήσετε στην δόξα. Προετοιμάστε την ομάδα σας για τα επίσημα παιχνίδια με φιλικούς αγώνες, μπείτε στη μάχη του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, ζήστε την εμπειρία του Champions League! 

Πραγματοποιήστε μεταγραφές ανάλογα με το μπάτζετ που διαθέτει η ομάδα σας, προπονήστε τους παίκτες σας, βελτιώστε τις ικανότητές τους, φτιάξτε το δικό σας γήπεδο και κάντε ότι χρειάζεται για να γίνετε ένας επαγγελματίας manager. 

Ζήστε την ένταση των live αγώνων, δώστε οδηγίες προς τους παίκτες σας ανάλογα με την έκβαση του αγώνα, αλλάξτε την τακτική σας, κάντε αλλαγές.

Παίξτε μέσα από τον browser σας, την συσκευή Anroid ή iOS. Καλέστε τους φίλους σας και παίξτε μαζί τους στο καλύτερο και δημοφιλέστερο manager ποδοσφαίρου. Οι μυημένοι στο football manager θα βρουν το Top Eleven άκρως συναρπαστικό!