Best Browser Games

Παίξε τώρα τα καλύτερα Browser Games

Παιχνίδια Στρατηγικής

Τα καλύτερα και δωρεάν Παιχνίδια Στρατηγικής

Παιχνίδια Εγκατάστασης

Κατέβασε και παίξε δωρεάν επιλεγμένα client Games.

Social Games

Παίξε μαζί με τους φίλους σου ή κάνε καινούριους, μέσα από τα καλύτερα Social Games.

Παιχνίδια MMO

Δες όλα τα MMO Παιχνίδια

Stardoll


Δωρεάν παιχνίδι μόδας | Παιχνίδια για κορίτσια

Ντύσε διασημότητες ή τον εαυτό σου και εμπνεύσου από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. H μεγαλύτερη κοινότητα στον κόσμο για κορίτσια που λατρεύουν τη φήμη, τη μόδα και τους φίλους!

Το Stardoll δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά μια ολόκληρη online κοινότητα για κορίτσια. Ντύστε τις κούκλες σας σαν γνήσιες star, όπως είναι η Paris Hilton και η Kim Kardashian ή δημιουργήστε το δικό σας στυλ και βγείτε στις πασαρέλες!

Το παιχνίδι επίσης διαθέτει πλούσια social χαρακτηριστικά, έτσι, έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε νέους φίλους-ες απ'όλο τον κόσμο σε διάφορες "εξόδους" σας σε Clubs, πάρτι και διάφορα events. Μοιραστείτε τα δικά σας μυστικά ομορφιάς, ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά και για τα τελευταία κουτσομπολιά που απασχολούν την showbiz και όχι μόνο!

Μπείτε στον κόσμο του Stardoll και απολαύστε την πολυτελέστατη ζωή των star στο No1 παιχνίδι για κορίτσια!

Warlingo

Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής για Android συσκευές

Το Warlingo είναι το νέο 2D mmorpg παιχνίδι στρατηγικής για android κινητά & tablets, διαθέσιμο δωρεάν μέσω του Google Play Store.


Ως ο ηγέτης μιας νεοσύστατης χώρας ο στόχος σας είναι να επικρατήσετε όλων των υπολοίπων εθνών, είτε μέσω της διπλωματίας είτε μέσω του πολέμου ή γιατί όχι και των δύο μαζί! Με ισχυρή οικονομία και μεγάλη στρατιωτική δύναμη όλος ο κόσμος θα αναγκαστεί να υποκλιθεί στην αυτοκρατορία σας.

Στο Single mode θα αντιμετωπίσετε 9 NPC παίκτες με διαφορετικές προσωπικότητες για να κάνει πιο δύσκολο το έργο σας αλλά και πιο ενδιαφέρον, ενώ στο multiplayer mode καλείστε να αντιμετωπίσετε χιλιάδες παίκτες απ'όλο τον κόσμο, άρα η περίπτωση συμμαχιών είναι παράγοντας που θα πρέπει να εξετάσετε αν θέλετε στο τέλος να είστε εσείς ο νικητής. 


Bleach Online

Δωρεάν Anime Browser Game Φαντασίας

Δωρεάν mmorpg Browser Game, βασισμένο στη δημοφιλή σειρά Anime


Ακόμη μία από τις κορυφαίες σειρές Anime γίνετε παιχνίδι. Όσοι γνωρίζετε την δημοφιλή σειρά Naruto, τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει και για το Bleach. Αν ναι, τότε το ιδιόμορφο σύμπαν του Bleach Online θα σας φανεί πολύ γνώριμο! Ότι έχετε δει ή διαβάσει, θα τα δείτε να ζωντανεύουν σ'αυτό το συναρπαστικό Browser Game. Αν πάλι, δεν έχετε ιδέα γιατί πράγμα μιλάμε, τότε ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε κι εσείς τον φανταστικό κόσμο των Anime.

Στο ζουμί της υπόθεσης τώρα, είστε σοβαρά τραυματισμένος και έχετε πέσει σε λήθαργο για περίπου 1000 χρόνια, μέχρι που σας βρίσκει ο Captain Yamamoto. Ξυπνώντας, έχετε ξεχάσει τα πάντα και ο Yamamoto σας στέλνει στον κόσμο των ανθρώπων με σκοπό να επαναφέρετε τη μνήμη σας. Εκεί, θα γνωρίσετε τον Ichigo και τους φίλους του και θα γίνετε αχώριστοι, όμως, έχετε ήδη καταδικασθεί ως επαναστάτες...και η δράση ξεκινάει!