Best Browser Games

Παίξε τώρα τα καλύτερα Browser Games

Παιχνίδια Στρατηγικής

Τα καλύτερα και δωρεάν Παιχνίδια Στρατηγικής

Παιχνίδια Εγκατάστασης

Κατέβασε και παίξε δωρεάν επιλεγμένα client Games.

Social Games

Παίξε μαζί με τους φίλους σου ή κάνε καινούριους, μέσα από τα καλύτερα Social Games.

Παιχνίδια MMO

Δες όλα τα MMO Παιχνίδια

Call of Gods

Το Νέο MMORPG παιχνίδι φαντασίας! Η περιπέτεια αρχίζει εδώ

Ήρθε το νέο online παιχνίδι φαντασίας που θα σας συναρπάσει


Call of Gods Μια συναρπαστική περιπέτεια σε φέρνει αντιμέτωπο με τα στοιχεία της φύσης!
Επίλεξε τη φυλή που επιθυμείς ανάμεσα σε Ανθρώπους, Ξωτικά ή Απέθαντους και δες τα γραφικά του παιχνιδιού να προσαρμόζονται στην επιλογή σου!

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

Ένας αναλυτικός εκπαιδευτικός οδηγός θα σε εξοικειώσει με το περιβάλλον και τις λειτουργίες! Στο φρούριο σου τώρα μπορείς να χτίσεις κτίρια που θα συμβάλουν στην παραγωγή πόρων, την ανάπτυξη τεχνολογιών και μαγείας, τη δημιουργία νέων μονάδων και άλλα.

Καθώς εξελίσσεις το Φρούριο σου προσλαμβάνεις και νέους ήρωες με καλύτερα χαρακτηριστικά. Οι Ήρωες χωρίζονται σε 4 κατηγορίες επιθετικοί, αμυντικοί, ισορροπημένοι και ευκίνητοι ενώ πριν από κάθε μάχη μπορούν να παραταχθούν στρατηγικά σε διάφορους σχηματισμούς.

Επίσης οι Ήρωες μπορούν να γίνουν ακόμα δυνατότεροι με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την εκμάθηση ικανοτήτων.

Στον κόσμο του Call Of Gods τρομακτικά τέρατα, μυθικοί δράκοι μεταλλαγμένα όντα και κάθε λογής αιμοδιψείς δαίμονες παραμονεύουν να σε αντιμετωπίσουν σε επικές μάχες.

Πάρε μέρος σε μοναδικές αποστολές και μέσα από κάθε νίκη των αντιπάλων κάνε πιο ισχυρούς τους Ήρωες σου και κέρδισε δώρα και εξοπλισμό που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τις μάζες.

Πολέμησε σε σκοτεινά μπουντρούμια, ανταγωνίσου με χιλιάδες παίχτες στην αρένα και σε τουρνουά για τον καλύτερο παίχτη του παιχνιδιού, εντάξου σε συμμαχίες και κατέκτησε τις περισσότερες περιοχές του χάρτη.

...Στο Call Of Gods δεν κοιμάται κανείς.