Tribal Wars 2

Δωρεάν MMO browser game στρατηγικής - Tribal Wars 2

Μπες στον ανανεωμένο μεσαιωνικό κόσμο του Tribal Wars 2!


Αν απολαμβάνετε να συλλέγετε πόρους, να επεκτείνετε τα εδάφη σας και να κηρύσσετε πόλεμο σε εχθρικά κάστρα, τότε έχετε σίγουρα ακούσει για το Tribal Wars, ένα από τα πιο κλασικά browser games και τώρα, έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τη δεύτερη έκδοση του εν λόγω παιχνιδιού.

Το Tribal Wars 2 βασίζεται πάνω κάτω στο γνωστό σενάριο όπως ο προκάτοχός του αλλά εισάγει νέους μηχανισμούς gameplay σε μια σειρά τίτλων που τείνει να ξεθωριάζει χρόνο με το χρόνο και το Tribal Wars 2 ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή για τους απανταχού λάτρεις των browser games στρατηγικής.

Νέες μονάδες κάνουν την εμφάνισή τους, ανανεωμένα γραφικά και μοναδικά κτήρια που το καθένα εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Ας πάρουμε παράδειγμα την ταβέρνα της πόλης, εδώ μπορείτε να προσλάβετε έναν κατάσκοπο για να καταφέρετε πισώπλατα χτυπήματα στους εχθρούς σας. Μην φοβηθείτε να λερώσετε τα χέρια σας, πολύ σύντομα θα έχετε έναν στρατό από μισθοφόρους διαθέσιμους για κάθε μάχη.

Επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας και προστατέψτε την με κάθε τρόπο! Χτίστε μεσαιωνικές πόλεις, φτιάξτε στρατό και ο δρόμος της δόξας θα ανοίξει διάπλατα για εσάς και τους συμμάχους σας.