Shakes & Fidget - The Game



Το Shakes & Fidget είναι ένα free-to-play online παιχνίδι με φόντο έναν φανταστικό κόσμο περιπέτειας και ιδιαίτερα επικίνδυνων αποστολών 


Επέλεξε το επίπεδο που σου ταιριάζει, πολεμιστής, μάγος ή ανιχνευτής, δημιούργησε τον χαρακτήρα σου, δώσε όνομα στον ήρωα σου και κάνε εγγραφή άμεσα αποδεχόμενος την πρώτη συναρπαστική αποστολή σου! Μάζεψε μαγικά φίλτρα, πολύτιμα αντικείμενα και όπλα, πάλεψε στην αρένα με άλλους χρήστες, ίδρυσε μία ισχυρή φατρία και ανέβα στην κατάταξη Hall of Fame πριν από τους αντιπάλους σου!

Για το Shakes and Fidget δεν υπάρχει κάτι να πούμε πέρα από το ότι η όλη ιδέα του παιχνιδιού βασίζεται στο χιούμορ. Δεν "κουβαλάει" κάποια συγκεκριμένη ιστορία από πίσω όπως τα περισσότερα online games και γι'αυτόν το λόγο δεν θα δείτε κάποιο tutorial που θα σας εξηγεί τις λειτουργίες του παιχνιδιού. Απλώς κάνεις εγγραφή και παίζεις με σκοπό να διασκεδάσεις και να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. 

Αφού εγγραφείτε στο παιχνίδι και διαλέξετε μια από τις φυλές που υπάρχουν, όπως άνθρωποι,Ork,σκοτεινά ξωτικά και νάνοι (σας θυμίζει λίγο από World of Warcraft? ) και εξοπλίσετε τον χαρακτήρα σας με αντικείμενα της επιλογής σας, θα βρεθείτε σε μια φανταστική μεσαιωνική πόλη να περιπλανάστε. 

Περνώντας από την ταβέρνα για μια μπύρα, θα έχετε την ευκαιρία, αφού συνομιλήσετε με τους θαμώνες που βρίσκονται εκεί, να σας αναθέσουν κάποιες αποστολές και να βγάλετε χρήματα, τα οποία μπορείτε να ξοδέψετε σε ότι εσείς επιθυμείτε! Από όπλα,μαγικά φίλτρα κ.α

Με κάθε αποστολή, θα κερδίζετε και κάποιους πόντους εμπειρίας,φυσικά ανάλογα με την δυσκολία της κάθε αποστολής,που θα σας φανούν χρήσιμοι για να ανεβάσετε διάφορα χαρακτηριστικά, όπως δύναμη, ικανότητα, ευφυΐα, επιμονή και τύχη!

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μονομαχήσετε στην αρένα με τους φίλους σας ή αφήστε το παιχνίδι να διαλέξει για εσάς έναν αντίπαλο στα μέτρα σας.

Το Shakes and Fidget είναι απλό στη χρήση του και πάντα στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας, θα βλέπετε το μενού με τις βασικές λειτουργίες του παιχνιδιού. Δημιουργήστε την δική σας φατρία αν θέλετε ή μπείτε σε μια έτοιμη και ζήστε την εμπειρία του Shakes and Fidget στο έπακρο.